Humbje Peshe

Animal Cuts

Info Rreth Produktit

SHUME SUPLEMENTE NE NJE – secila pilule e animal cuts sjell së bashku tiparet më të mira të produkteve më të mira diete në treg, dhe i vendos të gjitha në një paketë të përshtatshme. Me 9 pilula në secilën pako, animal cuts mbulone të gjitha bazat.

Merrni dy herë çdo ditë – Merrni një paketë kur zgjoheni, dhe një pako 4-6 orë më vonë. Përdorni për 3 javë rresht, dhe pastaj 1 javë pushim.

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium