Vitamin & Minerals

Animal Pak Tablets

Info Rreth Produktit

Animal pak është formuluar për atletët elitë që janë në kërkim për të mbushur boshllëqet ushqyese që mund të kenë në dietën e tyre. Multivitamina, mineralet, aminoacidet, antioksidantët, enzimat tretëse, carnitine, dhe shumë më tepër. Animal Pak është gurthemeli për grumbullimin serioz të ndonjë atleti. Në fund të fundit, nuk mund të ndërtoni një shtëpi të fortë me një themel të dobët. Secila kuti e Animal Pak përmban 44 pako të mbështjellura individualisht. Cdo paketë ka 11 tableta

 

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium