Stack

Animal Stak

Info Rreth Produktit

Animal Stak është zhvilluar për bodybuilder dhe atlet t e forcës elitare që po kërkon të shkelë pllajën dhe rekordet personale. Animal Stak përmban 5 komplekse unike që janë krijuar për të rritur në mënyrë të natyrshme prodhimin e testosteronit dhe GH. Jo vetëm që Stak rrit hormonet e mira, por ndihmon në bllokimin e së keqes (estrogjenit) me përbërës si resveratrol.. Merrni një paketë çdo ditë për 3 javë rresht. Në ditët e trajnimit, merrni atë 30 minuta para stërvitjes, në ditë jo stërvitore merrni atë në stomak

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium