Creatine

Cell Tech Next Generation

Info Rreth Produktit

10g kreatinë per servim për të mbështetur muskulin e dobet dhe për të rritur forcën (10 gram creatin, 6 gram bcaa,800 mg cin dura,

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium