Humbje Peshe

L Carnitine Ronnie Colleman

Info Rreth Produktit

Thermogjenik funksion kryesor ne pershpejtim te metabolizmit dhe djegien e lipideve (yndyres)

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium