Gainers

MassTech Extreme 2000

Info Rreth Produktit

MASSTECH EXTREME 2000 – 3.18 KG

 MASS-TECH protein me përbajtje të lartë kalorish dhe Karbohidratesh, ofron rritje të masës muskulare dhe peshës trupore. Për individë të cilët kanë metabolizëm i cili tret shpejtë dhe hasin vështirësi në shtimin e peshës

80g PROTEINË  2330 KALORI  17gBCAAs  10 g KREATINE  488g KARBOHIDRATE

Mënyra e perdorimit:

Përzijeni 1 servim (6 lugë) me 16 oz (475 ml) ujë ose qumësht me yndyrë dhe konsumojeni në mëngjes, në mes të vakteve ose pas ushtrimeve.
OSE
Përzijeni 1/2 e servim (3 lugë) me 8 oz (350 ml). ujë ose qumësht me yndyrë dhe konsumojeni dy herë në ditë. Çmimi 7000 lekë

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium