Protein

Nitro Tech Classic

Info Rreth Produktit

Proteinë e hirrës së izoluar, pasuruar me kreatinë dhe BCAA,- në dispozicion të atletëve në kerkim të rritjes së muskujve, forcës dhe performancës. Superiore ndaj formulave te tjera WHEY Protein.

 

30g Protein,              6.7g BCAA,             3g Creatine,    

 

Përdorimi: 1 Servim me 125-150 ml ujë ose qumësht të skremuar ose 2 servime me 250-300 ml ujë ose qumësht të skremuar.Midis vakteve kryesore dhe para/ose pas stervitjes.Konsumoni 8-10 gota ujë në ditë.Për rezultate maksimale konsumoni 4 servime ne ditë për një periudhë minimale prej 6 javësh.

Informacione paralajmëruese dhe të alergjisë: Nuk këshillohet për persona nën 18 vjec, femrat shatëzanë apo gjatë ushqyerjes me gji. Me përmbajtje qumështi dhe soje.

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium