Protein

Nitrotech Whey Gold

Info Rreth Produktit

NITRO-TECH WHEY GOLD

Proteinë e hirrës së izoluar, PA GLUTEN, mbështet rekuperimin e muskujve dhe rrit masën e pastër muskulare. Standardi i Artë i  Proteines

24g Protein, 5.4g BCAA, 4g GLUTAMINE

Përdorimi: 1 Servim me 125-150 ml ujë ose qumësht të skremuar ose 2 servime me 250-300 ml ujë ose qumësht të skremuar midis vakteve kryesore dhe para/ose pas stervitjes.

Informacione palajmeruese të alergjisë: Nuk kèshillohet per personan nën 18 vjec, femrat shatëzanë apo gjatë ushqyerjes me gji. Me përmbajtje qumështi dhe soje.

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium