PRE WORKOUT

SHATTER PUMPED8

Info Rreth Produktit

SHATTER PUMPED8

Shatter Pumped8 eshte Pre-Workout i fuqishem  jo stimulues.

Nje kombinim midis perberesve kryesore te fuqise.SHATTER eshte nje burim fuqie, rezistence dhe fuqi mendore.

#Super energji dhe focus/

#Rrit ndjeshem fuqine e muskulit.

 4G L-citrulline 1.2G Spinaq I kuq per stervitje intensive.

 Informacione paralajmeruese dhe të alergjisë: Nuk këshillohet për personan nën 18 vjec, femrat shatëzanë apo gjatë ushqyerjes me gji

Përdorimi:Përzieni 1 scoop me 12oz  (350ml) ujë 20-30 minuta përpara stervitjes. Mos e kaloni kete doze.

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium