Vitamin & Minerals

Swanson B6 100mg

Info Rreth Produktit

Vitamina B6 është e një rëndësie të veçantë për shëndetin e zemrës, sistemin tretës, funksionin e muskujve, energjinë e të tjerë.Vitamina B6 Për Trurin dhe Sistemin Nervor

Ajo është e përfshirë në prodhimin e hemoglobinës, proteina në gjak që transporton oksigjenin në organizëm.

Kjo vitaminë ndihmon në prodhimin e serotoninës, hormonit që rregullon humorin dhe norepineprinës që e ndihmon trupin të përballojë stresin.

Vitamina B6 ndihmon në prodhimin e melatoninës, që rregullon orën e brendshme dhe gjumin.

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium