Vitamin & Minerals

Swanson Vitamin B-12

Info Rreth Produktit

Permireson kujtesen dhe funksionin mental.ndihmon ne rritje e imunitetit.mbeshtet ne formimin e duhur te qelizave te kuqe te gjakut.

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium