Vitamin & Minerals

Swanson Vitamin C

Info Rreth Produktit

Vitamina C është shumë e rëndësishme për mbrojtjen e organizmit, pasi ndikon në rritjen e prodhimit të qelizave të bardha dhe nivelin e duhur të interferonit (proteinë që luan një rol të rëndësishëm në shumëfishimin e viruseve).Vitamina C ndikon gjithashtu në:

mbajtjen në gjëndje shumë të mirë të venave të gjakut,

absorbimin e hekurit nga organizmi,

rekuperimin e shpejtë në rast sëmundje.

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium